Virágkalendárium letöltés


A Könyv Magyarul!


Ezt a könyvet…
…elsősorban nőknek írtuk.
Ők ápolják a hagyományokat, és tartják az ünnepeket.
De természetesen a férfiakra is gondoltunk.
Sőt, ajánljuk, tanulmányozzák gondosan! Sok kellemetlenséget elkerülhetnek, ha a kalendárium végén fellapozzák a névnapok mutatóját. Ha egy-egy ismerős, kedves névre bukkannak, s azt emlékeztetőül följegyzik naptárukba, nem néznek majd rájuk otthon vagy a randevún könnyes szemmel, mondván: „mindenki felköszöntött a nevem napján, csak te nem…”Ajánljuk kalendáriumunkat azoknak a kedves öregeknek, akikben még erősen él a vágy: ajándékozni, örömet szerezni, figyelmesnek lenni.
Írtuk ezt a könyvet nem utolsósorban a „mai” fiataloknak is, akik ugyan sokszor türelmetlenül legyintenek a régi szokásokra, ám ünnepelni ők is szeretnek, s a maguk módján kedvesek, barátságosak.
Írtuk még a velünk egykorúaknak is, akik már szinte felejteni kezdjük a másoknak szerzett öröm érzését, és bizony néha inkább csak kötelességből nyitunk be a virágüzletbe, hogy eleget tegyünk annak, amit elvárnak tőlünk: virágot vigyünk szeretteinknek.
És ne feledjünk alkalmanként magunknak is örömöt szerezni, vásároljunk magunknak is virágot, hogy otthonunkban mindig mosolyogva fogadjon néhány szál virág.
Minden évszaknak, sőt, minden napnak megvan a maga jellemző és hangulatos, szinte sajátos virágdísze. Ezeket szeretnénk könyvecskénkben bemutatni.
Ne várjon hát az olvasó semmiféle szakkönyvet! Nem kap telvilágosítást a magvak vetéséről, a virágok ápolásáról vagy a díszbokrok metszéséről. Itt és ezúttal csak arról írunk: mikor? kinek? mit? és hogyan?Letöltések Virágkalendárium ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Virágkalendárium ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789630609203
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2084617 / 1008834  TAGS:
  Online Virágkalendárium ebook, könyvet Virágkalendárium FB2, Download Virágkalendárium PDF , Download Virágkalendárium MOBI, Online Virágkalendárium könyvet, ingyenes letöltések Virágkalendárium IPhone, Online könyvet Virágkalendárium PDF, ingyenes Virágkalendárium DJVU, ingyenes letöltések Virágkalendárium TXT, letöltések Virágkalendárium RTF, Online Virágkalendárium FB2 , e-könyvet Virágkalendárium letöltések TXT, ingyenes Virágkalendárium letöltések könyvet, e-könyvet Virágkalendárium download MOBI, letöltések Virágkalendárium IPad, olvas Virágkalendárium MOBI, olvas Virágkalendárium DOC, ingyenes Virágkalendárium AWZ, Download e-könyvet Virágkalendárium iPad , ingyenes Virágkalendárium DJVU, Download Virágkalendárium e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Virágkalendárium DVD, olvas Virágkalendárium TXT, Book Virágkalendárium letöltések DJVU, Virágkalendárium letöltések könyvet ingyenes, Virágkalendárium letöltések könyvet pdf ingyenes, Virágkalendárium pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Virágkalendárium pdf ingyenes, Virágkalendárium letöltések könyvet epub ingyenes, Virágkalendárium ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply