Testkontroll letöltés


A Könyv Magyarul!


Barátom örvendezve újságolta, hogy olcsóbban jár Trabantjával, mert az üzemanyaghoz petróleumot kever. Néhány hónap múlva szomorúan mondta el, hogy kocsija tönkrement. Talán hallott arról a kegyetlen "tréfáról", hogy az autó benzintartályába néhány kockacukrot dobva teljesen tönkre lehet tenni annak motorját. Ahogy nem mindegy, hogy milyen üzemanyaggal járatjuk autónkat, ugyanúgy nem mindegy, hogy milyen "üzemanyaggal", vagyis milyen étellel "járatjuk" testünket. Gépkocsi vásárlásakor használati útmutatót kapunk. Születéskor sajnos nem. A táplálkozástudomány keresi az emberi test ideális "üzemanyagát". Azt kutatja, hogy milyen táplálkozás mellett tökéletes az egészségünk és ideális a testsúlyunk. A táplálkozástudományban komoly viták zajlanak, sok kérdésben meglehetősen nagy a nézetkülönbség. "Gyümölcséről ismerni meg a fát". A Testkontroll forradalmian új módszerével milliók fogytak le és váltak energikusabbá. Két testvérem is – ezen könyv fordítói – kínlódás nélkül szabadult meg felesleges kilóitól. Én fogyni ugyan nemigen akartam, de a Testkontroll alkalmazása óta sokkal energikusabb, frissebb vagyok. Testünket agyunk irányítja, agyunkat elménk vagy lelkünk. Véleményem szerint a lélek az elsődleges, de érdemes testünket is jó karban tartani. Az Agykontroll mellett én a Testkontrollt is használom, és kitűnően érzem magam. Szívből kívánom ugyanezt minden olvasónak.


Harvey Diamond - Marilyn Diamond - Testkontroll

Letöltések Testkontroll ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Testkontroll ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.5 x 22 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  217
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  2050290102814
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1990
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Testkontroll ebook, könyvet Testkontroll FB2, Download Testkontroll PDF , Download Testkontroll MOBI, Online Testkontroll könyvet, ingyenes letöltések Testkontroll IPhone, Online könyvet Testkontroll PDF, ingyenes Testkontroll DJVU, ingyenes letöltések Testkontroll TXT, letöltések Testkontroll RTF, Online Testkontroll FB2 , e-könyvet Testkontroll letöltések TXT, ingyenes Testkontroll letöltések könyvet, e-könyvet Testkontroll download MOBI, letöltések Testkontroll IPad, olvas Testkontroll MOBI, olvas Testkontroll DOC, ingyenes Testkontroll AWZ, Download e-könyvet Testkontroll iPad , ingyenes Testkontroll DJVU, Download Testkontroll e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Testkontroll DVD, olvas Testkontroll TXT, Book Testkontroll letöltések DJVU, Testkontroll letöltések könyvet ingyenes, Testkontroll letöltések könyvet pdf ingyenes, Testkontroll pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Testkontroll pdf ingyenes, Testkontroll letöltések könyvet epub ingyenes, Testkontroll ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply