Tagore, a misztikus költő letöltés


A Könyv Magyarul!


Rabindranáth Tagore, a Nobel-díjas bengáli költő már hosszú évtizedek óta nagy népszeruségnek örvend hazánkban. Ebben a kötetben Tagore eseménydús életútjának bemutatását állítjuk a középpontba. Szó esik a családi háttérről és arról a kulturális és társadalmi közegről, amelyben ez a nagyszeru tehetség kibontakozhatott. Az életrajzot prózai írások egészítik ki: finom mívű vallomások a nagy kamaszkori utazásról, a szeretetről, az egyén és a Mindenség viszonyáról, az indiai nacionalizmusról; továbbá az élete alkonyán írt Testamentum élettapasztalatokat összegző, felemelően szép szakaszai. Helyet kap egy beszélgetés Albert Einsteinnel a világ természetéről és a zene lényegéről, és válogatást nyújtunk e sokoldalú művész festményeiből is.
Kitérünk Tagore életének magyar vonatkozásaira: részletes beszámolókat olvashatunk a Budapesten és Balatonfüreden eltöltött napokról, Kosztolányi Dezső és Babits Mihály korabeli cikkeivel kiegészítve, és megismerkedhetünk a költő által alapított egyetemen, Sántiniketánban alkotó két magyar festőmuvésznő, Sas-Brunner Erzsébet és Brunner Erzsébet alkotásaival. A kötetet több, mint ötven fénykép illusztrálja, és néhány vers is színesíti.Letöltések Tagore, a misztikus költő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tagore, a misztikus költő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  292
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  530 gr
  ISBN:
  9789632144795
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2103409 / 1052636  TAGS:
  Online Tagore, a misztikus költő ebook, könyvet Tagore, a misztikus költő FB2, Download Tagore, a misztikus költő PDF , Download Tagore, a misztikus költő MOBI, Online Tagore, a misztikus költő könyvet, ingyenes letöltések Tagore, a misztikus költő IPhone, Online könyvet Tagore, a misztikus költő PDF, ingyenes Tagore, a misztikus költő DJVU, ingyenes letöltések Tagore, a misztikus költő TXT, letöltések Tagore, a misztikus költő RTF, Online Tagore, a misztikus költő FB2 , e-könyvet Tagore, a misztikus költő letöltések TXT, ingyenes Tagore, a misztikus költő letöltések könyvet, e-könyvet Tagore, a misztikus költő download MOBI, letöltések Tagore, a misztikus költő IPad, olvas Tagore, a misztikus költő MOBI, olvas Tagore, a misztikus költő DOC, ingyenes Tagore, a misztikus költő AWZ, Download e-könyvet Tagore, a misztikus költő iPad , ingyenes Tagore, a misztikus költő DJVU, Download Tagore, a misztikus költő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tagore, a misztikus költő DVD, olvas Tagore, a misztikus költő TXT, Book Tagore, a misztikus költő letöltések DJVU, Tagore, a misztikus költő letöltések könyvet ingyenes, Tagore, a misztikus költő letöltések könyvet pdf ingyenes, Tagore, a misztikus költő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tagore, a misztikus költő pdf ingyenes, Tagore, a misztikus költő letöltések könyvet epub ingyenes, Tagore, a misztikus költő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply