Szex, szerelem, család letöltés


A Könyv Magyarul!


Ez a könyv elsősorban szülőknek és pedagógusoknak szól. Nem öleli fel a pszichoszexuális fejlődés egész folyamatát, és nem foglalkozik módszertani rendszerességgel sem a téma valamennyi kérdésével, sem a fejlődő fiatalok társadalmi érettségének valamennyi fokozatával. Ezt már megtették a nálam erre hivatottabbak különböző szakkönyvekben és népszerű felvilágosító kiadványokban. Egyik célom az volt, hogy közreadjam azokat az információkat, amelyeket a rendelkezésemre álló módszerekkel kis munkacsoportommal szereztem. Úgy vélem, hogy miután a számszerű információk más szerzők adataival többször is összevetve kerülnek az olvasó elé, viszonylag reális képet adhat a hetvenes évek magyar fiataljairól, illetve azok szexuális magatartásáról, szokásairól, nézeteiről. Bár a szülők többsége úgy tartja, hoy az ő gyermeke egészen más, mint a többi, s bizonyára e lapok olvasása során képzeletében a számára legkedvezőbb csoportba helyezi saját gyermekét, szembe kell néznie felelősségével. Természetesen az emberek nem egyformák, s így a tinédzserek sem. Az egyik fiatal megfontoltabb, a másik kevésbé az. Az egyik többet olvas, így többet is tud, mint a másik. Vannak hevesebb vérmérsékletűek, és vannak higgadtabbak. De valamennyien itt élnek, ebben a társadalmi környezetben, hatással vannak egymásra, figyelik, ellesik, utánozzák egymás szokásait. A kép, amelyet a fiatalok vizsgálata nyújt, rendkívül színes és gazdag. Az egészből azonban csupán egy-egy mozzanatot, jelenséget mutatok be. Korántsem mindent és nem a teljeset. Annyit mégis remélhetünk, hogy sokan belátják: az iskolai szexuális felvilágosítás és a házasságra, a családi életre való felkészítés most már valóban indokolt. 1973. október 18-án a magyar kormány határozatot hozott a népesedéspolitikai feladatokról. Remélhetjük, hogy a szülők megértik ezt, és segítségére lesznek a pedagógusoknak. Mindez természetesen nem zárja ki azt, hogy a tinédzserek, akikről elsősorban szó van ebben a könyvben, ugyancsak elolvassák.


Dr Bágyoni Attila - Szex, szerelem, család

Letöltések Szex, szerelem, család ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szex, szerelem, család ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.5 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  269
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9632407555
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1976
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Szex, szerelem, család ebook, könyvet Szex, szerelem, család FB2, Download Szex, szerelem, család PDF , Download Szex, szerelem, család MOBI, Online Szex, szerelem, család könyvet, ingyenes letöltések Szex, szerelem, család IPhone, Online könyvet Szex, szerelem, család PDF, ingyenes Szex, szerelem, család DJVU, ingyenes letöltések Szex, szerelem, család TXT, letöltések Szex, szerelem, család RTF, Online Szex, szerelem, család FB2 , e-könyvet Szex, szerelem, család letöltések TXT, ingyenes Szex, szerelem, család letöltések könyvet, e-könyvet Szex, szerelem, család download MOBI, letöltések Szex, szerelem, család IPad, olvas Szex, szerelem, család MOBI, olvas Szex, szerelem, család DOC, ingyenes Szex, szerelem, család AWZ, Download e-könyvet Szex, szerelem, család iPad , ingyenes Szex, szerelem, család DJVU, Download Szex, szerelem, család e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szex, szerelem, család DVD, olvas Szex, szerelem, család TXT, Book Szex, szerelem, család letöltések DJVU, Szex, szerelem, család letöltések könyvet ingyenes, Szex, szerelem, család letöltések könyvet pdf ingyenes, Szex, szerelem, család pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szex, szerelem, család pdf ingyenes, Szex, szerelem, család letöltések könyvet epub ingyenes, Szex, szerelem, család ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply