Szamuráj letöltés


A Könyv Magyarul!


A szamurájok minden idők legképzettebb harcosai voltak. A nevük annyit tesz, ‘szolgálat tevő’. Éveken át fejlesztették magukat; fegyelmezettek és önfeláldozóak voltak, és ezzel együtt fejlett fegyverzettel és korábban soha nem látott harctéri taktikával rendelkeztek. Mindez együtt olyan harcos osztályt hozott létre, amelynek nem volt párja világ történelmében.

Könyvünk ezekkel a kiváló harcosokkal kívánja megismertetni az olvasót. Megtudhatjuk, mi volt a titkuk, miben rejlett a bölcsességük, és mi is igaz az őket övező legendákból. Olvashatunk híres szamurájokról, fegyverekről, páncélzatokról és harctéri taktikákról. Fény derül a busidóra, erre a szigorú becsületkódexre, amely feltétlen hűséget követelt a szamurájtól a mestere iránt, és a dicstelen halállal szemben a rituális öngyilkosságot éltette.

A fizikai és lelki valójukban mutatjuk meg az olvasónak ezeket a tiszteletre méltó hősöket, akik bár sok idővel ezelőtt átléptek a legendák világába, mégis a mai napig köztünk élnek.
Letöltések Szamuráj ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szamuráj ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  206
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  680 gr
  ISBN:
  9789638766618
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2101492 / 1014804
  Translator:


  TAGS:
  Online Szamuráj ebook, könyvet Szamuráj FB2, Download Szamuráj PDF , Download Szamuráj MOBI, Online Szamuráj könyvet, ingyenes letöltések Szamuráj IPhone, Online könyvet Szamuráj PDF, ingyenes Szamuráj DJVU, ingyenes letöltések Szamuráj TXT, letöltések Szamuráj RTF, Online Szamuráj FB2 , e-könyvet Szamuráj letöltések TXT, ingyenes Szamuráj letöltések könyvet, e-könyvet Szamuráj download MOBI, letöltések Szamuráj IPad, olvas Szamuráj MOBI, olvas Szamuráj DOC, ingyenes Szamuráj AWZ, Download e-könyvet Szamuráj iPad , ingyenes Szamuráj DJVU, Download Szamuráj e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szamuráj DVD, olvas Szamuráj TXT, Book Szamuráj letöltések DJVU, Szamuráj letöltések könyvet ingyenes, Szamuráj letöltések könyvet pdf ingyenes, Szamuráj pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szamuráj pdf ingyenes, Szamuráj letöltések könyvet epub ingyenes, Szamuráj ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply