Négyszögelés letöltés


A Könyv Magyarul!


Egy titokzatos rejtjelezett kézirat, egy véres gyilkosság a Princetoni Egyetemen, és egy reneszánsz herceg titkai köré szövődik az árulás, a téboly és a zsenialitás útvesztője ebben a regényben, amely egyszerre izgalmas krimi, és gazdag képzelőerővel megírt mese a felnőtté válásról. A szerzőpáros első könyve megdöbbentően erőteljes és mélyenszántó történet. Princeton, 1999, nagypéntek. Két végzős hallgató már csak egy hajszálnyira áll attól, hogy megfejtse a hipnotikus vonzerejű Hypnerotomachia Poliphiut, a reneszánsz legtalányosabb írásművét, amely évszázadok óta gúnyt űz a tudósok igyekezetéből, de most végre talán feltárja titkát Tom Sullivannak, akinek az apja valóságos megszállottja volt a könyvnek, és Paul Harrisnek, akinek a jövője múlik a megfejtésen. Ám ahogy közeledik a határidő, a kutatás megfeneklik – amíg elő nem kerül egy régi napló. Tom és Paul olyasmit fedez fel a naplóban, ami még őket is megdöbbenti, mert a napló azt bizonyítja, hogy egy titkos kripta helyét rejtjelezték a homályos értelmű reneszánsz szövegbe.
Ennek a végső bizonyítéknak a birtokában a két barát beleveti magát a Hypnerotomachia véresen kegyetlen, bizarr világába, elfelejtett tanok és furcsa szexuális étvágyak közé. Még szinte nem is tudatosodott bennük felfedezésük hordereje, amikor a behavazott Princetont megrázza a hír: a történelmi tanszéken agyonlőttek egy tudóst, a könyv régi kutatóját. Így kezdődik a gyilkosságok és leleplezések körforgása. A könyv, amelynek hatalmát és jelentését sokáig félreértették, magával ragadja véres örvényébe Tomot, Pault és két szobatársukat. Az időtlen cselszövések, a döbbenetes tudás és a lenyűgöző képzelet könyve a Négyszögelés, egy fiatalember története, akinek a jövő ígérete és a múlt kísértése közötti vívódásában nincsen más útmutatója, mint a barátság és a szerelem.



Letöltések Négyszögelés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Négyszögelés ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9789637318009
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2152055 / 1033236
  Translator:


  TAGS:
  Online Négyszögelés ebook, könyvet Négyszögelés FB2, Download Négyszögelés PDF , Download Négyszögelés MOBI, Online Négyszögelés könyvet, ingyenes letöltések Négyszögelés IPhone, Online könyvet Négyszögelés PDF, ingyenes Négyszögelés DJVU, ingyenes letöltések Négyszögelés TXT, letöltések Négyszögelés RTF, Online Négyszögelés FB2 , e-könyvet Négyszögelés letöltések TXT, ingyenes Négyszögelés letöltések könyvet, e-könyvet Négyszögelés download MOBI, letöltések Négyszögelés IPad, olvas Négyszögelés MOBI, olvas Négyszögelés DOC, ingyenes Négyszögelés AWZ, Download e-könyvet Négyszögelés iPad , ingyenes Négyszögelés DJVU, Download Négyszögelés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Négyszögelés DVD, olvas Négyszögelés TXT, Book Négyszögelés letöltések DJVU, Négyszögelés letöltések könyvet ingyenes, Négyszögelés letöltések könyvet pdf ingyenes, Négyszögelés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Négyszögelés pdf ingyenes, Négyszögelés letöltések könyvet epub ingyenes, Négyszögelés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply