Mentsük meg Júliát! letöltés


A Könyv Magyarul!


Két Júlia, két külön világ, egyazon kétségbeesett elszántság…

A tizenhét esztendős Mimi Wallingford Broadway hírneves Wallingford klánjának utolsó sarja. Olyan életet kapott a sorstól, amelyről a legtöbb lány csak álmodozni szokott: ő játszhatja a főszerepet a családi színház Rómeó és Júlia című előadásában. Miminek azonban nem a színjátszás a leghőbb vágya. Elszánt küzdelmet indít hát, hogy a forgatókönyvet félredobva végre nekivághasson az orvosi pályafutás új kihívásainak.
A Verona városában élő Capulet család leányának, a tizennégy éves Júliának magányosan telnek napjai. Csapdába esett rabként örlődik a családot felörlő régi viszály, és anyja vasakaratának fogságában. Bármit képes lenne megtenni azért, hogy elkerülje a reá váró kényszerházasságot. Még attól sem riadna vissza, hogy betegséget színleljen – vagy valami sokkal veszélyesebbet.
Az előadás alatt Mimi álmai végre valóra válnak: varázslatos módon megnyílik előtte a menekülés útja. Méghozzá nem is akárhová! Szívdöglesztő színpadi partnere, Troy Summer társaságában egyszer csak Shakespeare Veronájában találják magukat. Mimi megismerkedik a valódi Júliával, és többé nem hajlandó ölbe tett kézzel tűrni, hogy a történet tragikus véget érjen. Ám ha sikerül megmentenie új barátnőjét, ezzel megváltoztatja minden idők leghíresebb szerelmes meséjének végkifejletét is. Vajon Mimi és Troy megtalálhatja-e így a varázslatos visszavezető utat Broadway felé?Suzanne Selfors - Mentsük meg Júliát!

Letöltések Mentsük meg Júliát! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mentsük meg Júliát! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  292
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789632450612
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2207381 / 1063283
  Series:


  TAGS:
  Online Mentsük meg Júliát! ebook, könyvet Mentsük meg Júliát! FB2, Download Mentsük meg Júliát! PDF , Download Mentsük meg Júliát! MOBI, Online Mentsük meg Júliát! könyvet, ingyenes letöltések Mentsük meg Júliát! IPhone, Online könyvet Mentsük meg Júliát! PDF, ingyenes Mentsük meg Júliát! DJVU, ingyenes letöltések Mentsük meg Júliát! TXT, letöltések Mentsük meg Júliát! RTF, Online Mentsük meg Júliát! FB2 , e-könyvet Mentsük meg Júliát! letöltések TXT, ingyenes Mentsük meg Júliát! letöltések könyvet, e-könyvet Mentsük meg Júliát! download MOBI, letöltések Mentsük meg Júliát! IPad, olvas Mentsük meg Júliát! MOBI, olvas Mentsük meg Júliát! DOC, ingyenes Mentsük meg Júliát! AWZ, Download e-könyvet Mentsük meg Júliát! iPad , ingyenes Mentsük meg Júliát! DJVU, Download Mentsük meg Júliát! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mentsük meg Júliát! DVD, olvas Mentsük meg Júliát! TXT, Book Mentsük meg Júliát! letöltések DJVU, Mentsük meg Júliát! letöltések könyvet ingyenes, Mentsük meg Júliát! letöltések könyvet pdf ingyenes, Mentsük meg Júliát! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mentsük meg Júliát! pdf ingyenes, Mentsük meg Júliát! letöltések könyvet epub ingyenes, Mentsük meg Júliát! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply