Az élet intézői letöltés


A Könyv Magyarul!


Midőn az ősember a természeti jelenségeket megérteni igyekezett, összezavarta az életet a mozgással. Meglepte az erdő susogása és a napsugár csillogása, félt a vakító villámtól és a csattogó mennydörgéstől. Természetfölöttinek minősített mindent, ami természetes. Ezért imádott napot, holdat, csillagokat, tüzet, szelet, fát, forrást, sőt kígyót, majmot és szarvasmarhát. A betegséget valamilyen természetfölötti hatalommal rendelkező ellenségnek tulajdonította, amellyel szemben csak megfelelő bűvöléssel és varázsigékkel lehet védekezni. A kezdetleges műveltségű emberek a betegségeket általában a halottak szellemének megsértéséből származtatták.
Később, amikor a vadon élő ember tapasztalatok révén némi tudásra tett szert, felismerte, hogy némely növény nemcsak tápláléknak volt jó, hanem jelentékeny gyógyító tulajdonságai révén gyógyszerként is alkalmazható. Ez a fölfedezés a gyógyfüvesség kezdete volt. Kína lakosságának nagy részét még ma is túlnyomólag füvekkel orvosolják. Sőt az Egyesült Államok némely területén, nevezetesen Kaliforniában a bennszülött amerikaiak között is sok követője akad a kínai gyógyfüveseknek. Valójában a mai gyógyszertudomány sem más, mint fejlettfokú gyógyfüvesség, csakhogy a mai gyógyszerész tisztább és töményebb növénykivonatokkal rendelkezik, mint a régi füvesorvos, azonkívül egyes orvosságokat vegyi úton állíthat elő, másokat pedig nemcsak növényekből vonhat ki.


Sure Barnett - Az élet intézői

Letöltések Az élet intézői ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az élet intézői ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  16 x 22 cm
  Publisher:
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1940
  Commodity code:
  6024120 / 5024119
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Az élet intézői ebook, könyvet Az élet intézői FB2, Download Az élet intézői PDF , Download Az élet intézői MOBI, Online Az élet intézői könyvet, ingyenes letöltések Az élet intézői IPhone, Online könyvet Az élet intézői PDF, ingyenes Az élet intézői DJVU, ingyenes letöltések Az élet intézői TXT, letöltések Az élet intézői RTF, Online Az élet intézői FB2 , e-könyvet Az élet intézői letöltések TXT, ingyenes Az élet intézői letöltések könyvet, e-könyvet Az élet intézői download MOBI, letöltések Az élet intézői IPad, olvas Az élet intézői MOBI, olvas Az élet intézői DOC, ingyenes Az élet intézői AWZ, Download e-könyvet Az élet intézői iPad , ingyenes Az élet intézői DJVU, Download Az élet intézői e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az élet intézői DVD, olvas Az élet intézői TXT, Book Az élet intézői letöltések DJVU, Az élet intézői letöltések könyvet ingyenes, Az élet intézői letöltések könyvet pdf ingyenes, Az élet intézői pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az élet intézői pdf ingyenes, Az élet intézői letöltések könyvet epub ingyenes, Az élet intézői ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply