A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) letöltés


A Könyv Magyarul!


E sorok írója, egyidejűleg a kötet szerkesztője, nem sajnáltatni akarja magát, amikor legelőször arról panaszkodik, hogy a megbízatás elvállalásával túl nagy fába vágta fejszéjét. Először is azért, mert a közösségi művelődés területén nagyon sok a rejtőzködő, az elmúlt évtizedekben megvalósított érték (értsd: gondolat, leírt szándék, cselekvés), s abból is csak egy szeletet képes megmutatni ez a könyv. Nemcsak azok haragszanak meg majd, akik szerepelnek benne (mert erre is van esély, hiszen más szerkesztő bizonyosan másként és máshová nyúlt volna, esetükben is az értékeket keresve), hanem különösen azok, akik kimaradtak belőle. Pedig dehogy akartam bántani a hajdanán kiválót író-cselekvő társaimat! – csak éppen nem fértek bele az anyagiak miatt korlátozott terjedelembe vagy a válogatás éppen ezért ősszeszűkített szempontjaiba. Hiába írom, hogy napilapok, folyóiratok, esetleg könyvek hasábjain felkereshetők ők mindannyian, amikor magam is tudom, hogy ezek a szövegek jobbára elérhetetlenek, és legfeljebb az elszántan kutatók számára nyílnak meg. S akkor ez még csak a leírott anyag! Mert hol van, amit a film, a rádiós magnetofonszalag, s különösen, amit még az sem őrzött meg! Amit csak az érintettek emlékezete őriz? – Ráadásul lehet, hogy még azt is úgy, hogy elfeledték; a rajta valamikor valamiben segítő, a közösségi művelődés valamelyik formája, vagy annak egy mára már névtelenné vált munkása volt. Már nem tudják, hogy a megtalált szakma, az életből meglelt kiút, esetleg egy társ, a gyerek jövője, az okosan berendezett ház, a túlélt krízis ettől, tőlük volt való.Letöltések A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Kiadó:
  Széphalom Könyvműhely
  Oldalak száma:
  399
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  0619001029899
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  SL#2105122831  TAGS:
  Online A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) ebook, könyvet A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) FB2, Download A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) PDF , Download A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) MOBI, Online A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) könyvet, ingyenes letöltések A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) IPhone, Online könyvet A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) PDF, ingyenes A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) DJVU, ingyenes letöltések A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) TXT, letöltések A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) RTF, Online A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) FB2 , e-könyvet A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) letöltések TXT, ingyenes A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) letöltések könyvet, e-könyvet A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) download MOBI, letöltések A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) IPad, olvas A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) MOBI, olvas A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) DOC, ingyenes A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) AWZ, Download e-könyvet A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) iPad , ingyenes A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) DJVU, Download A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) DVD, olvas A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) TXT, Book A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) letöltések DJVU, A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) letöltések könyvet ingyenes, A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) letöltések könyvet pdf ingyenes, A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) pdf ingyenes, A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) letöltések könyvet epub ingyenes, A szabadművelődéstől a közösségi művelődésig (tanulmánygyűjtemény) ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply