A sötétség városa letöltés


A Könyv Magyarul!


A Fekete Város lakóinak egy véres, brutális háború után kell újjáépíteniük a füstölgő romokat és saját életüket. A városon emberek és sötétfajzatok osztoznak, csak a Határfal választja el őket egymástól. Egy elszabadult vírus sokakat megfertőzött, még tovább súlyosbítva a helyzetet, és a sötétfajzatok új mutációit hozva létre. Bár a háborúnak vége, lüktet a feszültség, a Fal két oldalán élők ugrásra készen várják az újabb összecsapást.
Ebben a kiélezett helyzetben Natalie Buchanannal és Ash Fisherrel megtörténik az elképzelhetetlen: egymásba szeretnek. Natalie ember és egy kormánytisztviselő lánya. Apját megölte egy Haragvó sötétfajzat, és a lány még nem tért magához az egész életét felforgató megrázkódtatásból. Hogyan lehetséges ezek után, hogy belezúgott Ashbe, ebbe a sötétfajzat félvér fiúba? Érzései felkavarják, minden szívdobbanása ellent mond annak, amiben addig hitt. Ez a féktelen szerelem választásra kényszeríti családja és Ash között.
A fiú sem adja könnyen át magát érzéseinek, elvágyik saját vérei közé, a Határfal túloldalára. S bár hamar rájön, hogy Natalie a vértársa, meg kell küzdenie a külvilággal és önmagával.
Szenvedélyes románc veszi kezdetét ebben a lepusztult, mégis lenyűgöző világban, amelynek hangulata szinte magába szippantja az olvasót. Letehetetlen könyv, semmiképpen ne hagyja ki!


Elizabeth Richards - A sötétség városa

Letöltések A sötétség városa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sötétség városa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  392
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  540 gr
  ISBN:
  9789632612942
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2238641 / 1093128
  Series:


  TAGS:
  Online A sötétség városa ebook, könyvet A sötétség városa FB2, Download A sötétség városa PDF , Download A sötétség városa MOBI, Online A sötétség városa könyvet, ingyenes letöltések A sötétség városa IPhone, Online könyvet A sötétség városa PDF, ingyenes A sötétség városa DJVU, ingyenes letöltések A sötétség városa TXT, letöltések A sötétség városa RTF, Online A sötétség városa FB2 , e-könyvet A sötétség városa letöltések TXT, ingyenes A sötétség városa letöltések könyvet, e-könyvet A sötétség városa download MOBI, letöltések A sötétség városa IPad, olvas A sötétség városa MOBI, olvas A sötétség városa DOC, ingyenes A sötétség városa AWZ, Download e-könyvet A sötétség városa iPad , ingyenes A sötétség városa DJVU, Download A sötétség városa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sötétség városa DVD, olvas A sötétség városa TXT, Book A sötétség városa letöltések DJVU, A sötétség városa letöltések könyvet ingyenes, A sötétség városa letöltések könyvet pdf ingyenes, A sötétség városa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sötétség városa pdf ingyenes, A sötétség városa letöltések könyvet epub ingyenes, A sötétség városa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply