A rút manó letöltés


A Könyv Magyarul!


A rút manó és Marci, Mókus Panni és az ő pajkos kiscicája Bonifác, Dönci és a tréfás biciklije, s a többi kedves meseszereplő történetei, a gyermekek számára szórakoztatóak, de mégis tanulságosak. A mesék a gyermekek nyelvén, olykor kacagtatva, olykor elgondolkoztatva, olyan nehézségekre keresnek megoldást, melyekkel gyermekeink is találkozhatnak. A mesékben szereplő mesehősök olyanok, mint maga a kisgyermek: olykor pajkosak, olykor dacosak, időnként tévednek is, de mégis kedvesek és tele vannak szeretettel.

Hermann Marika tökéletesen beszéli az óvodások-kisiskolások nyelvét, de nem csak ezért olvasom szívesen a meséit a saját gyermekeimnek is, hanem azért mert a meséi kedvesek, a figurái szerethetőek, a történetek tanulságosak és szórakoztatóak is egyben.
Minden anyukának szeretettel ajánlom!
Vida Ágnes

Hermann Marika vagyok. Célom, egy boldogabb jövő megteremtése.
Szeretném, ha gyermekeink, unokáink kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké válnának, azonban jelen életritmusunk éppen tőlük vonja el a legtöbb időnket.
Ezért kezdtem el meséket és gyerekverseket írni. A meséken keresztül kívánok segítséget nyújtani a szülőknek, ebben a rohanó világban a gyermekük szórakoztatásához, neveléséhez, tanításához.
Hiszem azt, hogy minél többször lépnek át a gyerekek a meséim világába, annál többet tudnak hasznosítani azokból. A kalandos, fordulatokban bővelkedő történetek segítséget nyújtanak útkeresésükhöz, boldogabb felnőtté válásukhoz.
Letöltések A rút manó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A rút manó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  336 gr
  ISBN:
  9789631209938
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2587955 / 1142682
  Series:


  TAGS:
  Online A rút manó ebook, könyvet A rút manó FB2, Download A rút manó PDF , Download A rút manó MOBI, Online A rút manó könyvet, ingyenes letöltések A rút manó IPhone, Online könyvet A rút manó PDF, ingyenes A rút manó DJVU, ingyenes letöltések A rút manó TXT, letöltések A rút manó RTF, Online A rút manó FB2 , e-könyvet A rút manó letöltések TXT, ingyenes A rút manó letöltések könyvet, e-könyvet A rút manó download MOBI, letöltések A rút manó IPad, olvas A rút manó MOBI, olvas A rút manó DOC, ingyenes A rút manó AWZ, Download e-könyvet A rút manó iPad , ingyenes A rút manó DJVU, Download A rút manó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A rút manó DVD, olvas A rút manó TXT, Book A rút manó letöltések DJVU, A rút manó letöltések könyvet ingyenes, A rút manó letöltések könyvet pdf ingyenes, A rút manó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A rút manó pdf ingyenes, A rút manó letöltések könyvet epub ingyenes, A rút manó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply