A nap diadala letöltés


A Könyv Magyarul!


Az író 30. regénye!
A világ egyik leghíresebb regényírójának új afrikai kalandregényében találkozik a két nagy dinasztia: a COURTNEY-k és a BALLANTYNE-ok.
Szudánban a kedive, az egyiptomi alkirály több évtizedes uralma kegyetlen, véres lázadáshoz, szent háborúhoz vezet, melynek élén a karizmatikus új vallási vezér, a Mahdi, a mohamedánok megváltója áll.
Nemzeti érdekeik védelmében és az országban rekedt több száz brit alattvaló megmentése érdekében a britek kénytelenek beavatkozni.
Sok száz sorstársával együtt a brit kereskedő és üzletember, Ryder COURTNEY is a fővárosban, Karúimban reked. Itt ismerkedik meg Penrod BALLANTYNE-nal, a tizedik lovasezred századosával, valamint a brit konzullal, David Benbrookkal és három gyönyörű lányával. Természetesen a lányok jelentős szerepet játszanak a három erős egyéniségű férfiú életében. Mahdi, a vallási vezér, Ryder Courtney és Penrod Ballantyne a túlélésért folytatott harcát, Kartum véres ostromát, valamint a britek visszavonulását élhetjük át a szerző színes mesélő stílusának köszönhetően. A küzdelemben, 1885-ben Charles George Gordon brit tábornok elesett.
A történelmi részletekben bővelkedő és szerelmi kapcsolatokkal átszőtt kalandregény ismét izgalmas és érdekes olvasmány mindenki számára.


Wilbur Smith - A nap diadala

Letöltések A nap diadala ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nap diadala ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  604
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  520 gr
  ISBN:
  9789639124479
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2152380 / 1048076
  Translator:


  TAGS:
  Online A nap diadala ebook, könyvet A nap diadala FB2, Download A nap diadala PDF , Download A nap diadala MOBI, Online A nap diadala könyvet, ingyenes letöltések A nap diadala IPhone, Online könyvet A nap diadala PDF, ingyenes A nap diadala DJVU, ingyenes letöltések A nap diadala TXT, letöltések A nap diadala RTF, Online A nap diadala FB2 , e-könyvet A nap diadala letöltések TXT, ingyenes A nap diadala letöltések könyvet, e-könyvet A nap diadala download MOBI, letöltések A nap diadala IPad, olvas A nap diadala MOBI, olvas A nap diadala DOC, ingyenes A nap diadala AWZ, Download e-könyvet A nap diadala iPad , ingyenes A nap diadala DJVU, Download A nap diadala e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nap diadala DVD, olvas A nap diadala TXT, Book A nap diadala letöltések DJVU, A nap diadala letöltések könyvet ingyenes, A nap diadala letöltések könyvet pdf ingyenes, A nap diadala pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nap diadala pdf ingyenes, A nap diadala letöltések könyvet epub ingyenes, A nap diadala ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply