A kábítószerek világa letöltés


A Könyv Magyarul!


1983-ban 6,1 tonna heroint koboztak el a világon. Morfiumból 2,2 tonna, marihuanából pedig 7000 tonna került a rendőrség kezébe. A leggyorsabban a kokain terjed: az 1983-ban lefoglalt 12 tonna több minden korábbinál. (Idézet az ENSZ Nemzetközi Kábítószer Ellenőrző Szervének 1984. évi jelentéséből.) S ez csak a jéghegy csúcsa. Az ezeknél lényegesen nagyobb mennyiségek eljutottak a fogyasztókhoz. Az idén december közepéig 75-re emelkedett Nyugat-Berlinben a kábítószer-fogyasztás halálos áldozatainak száma. Ez az ijesztő adat főleg a heroinkereskedelem elburjánzásának következménye. Tavaly a hatóságok 40 halálos esetet tartottak nyilván, az idén ez a szám megduplázódott. (Népszabadság, 1983. dec. 4.) Hazánkban a Belügyminisztérium adatai szerint évente 3-5 ezer hamis vényt (receptet) találnak az ellenőrzés során, és nem ritka ma már az olyan gyógyszertári betörés sem, amikor nem a kasszát keresik. A kábítószercsempészek elleni küzdelemben Magyarországon 1983-ban lefoglaltak 3150 gramm heroint, 24150 gramm marihuanát, 240 gramm kokaint, 1228 ampulla ópium-alapanyagú szert, 4324 darab pszichotrop gyógyszert. Megbízható becslések szerint Magyarországon a fiatalkorú kábítószer-élvezők, illetve az azt helyettesítő gyógyszert szedők közül ma már 20 ezer fiatal sürgős, azonnali orvosi kezelésre szorulna. Népszabadság, 1984. IX. 23."


Lovass Pál - Dr. Nagy Gábor - A kábítószerek világa

Letöltések A kábítószerek világa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kábítószerek világa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12 x 18 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  326
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9632414713
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1985
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A kábítószerek világa ebook, könyvet A kábítószerek világa FB2, Download A kábítószerek világa PDF , Download A kábítószerek világa MOBI, Online A kábítószerek világa könyvet, ingyenes letöltések A kábítószerek világa IPhone, Online könyvet A kábítószerek világa PDF, ingyenes A kábítószerek világa DJVU, ingyenes letöltések A kábítószerek világa TXT, letöltések A kábítószerek világa RTF, Online A kábítószerek világa FB2 , e-könyvet A kábítószerek világa letöltések TXT, ingyenes A kábítószerek világa letöltések könyvet, e-könyvet A kábítószerek világa download MOBI, letöltések A kábítószerek világa IPad, olvas A kábítószerek világa MOBI, olvas A kábítószerek világa DOC, ingyenes A kábítószerek világa AWZ, Download e-könyvet A kábítószerek világa iPad , ingyenes A kábítószerek világa DJVU, Download A kábítószerek világa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kábítószerek világa DVD, olvas A kábítószerek világa TXT, Book A kábítószerek világa letöltések DJVU, A kábítószerek világa letöltések könyvet ingyenes, A kábítószerek világa letöltések könyvet pdf ingyenes, A kábítószerek világa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kábítószerek világa pdf ingyenes, A kábítószerek világa letöltések könyvet epub ingyenes, A kábítószerek világa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply