A fekete esernyős férfi letöltés


A Könyv Magyarul!


"1980-ban Dobogókőn egy magára hagyott gyereket találnak az erdőben. A kisfiú állami gondozásba kerül, ahol a nevelők legnagyobb döbbenetére furcsa dolgokat produkál: alvás közben lebeg az ágya felett, előre megjósolja a közeljövő eseményeit, valamint csupán az érintésével képes halott állatokat visszahozni az élők sorába. Aztán egy hideg, téli napon három öltönyös férfi elviszi magával

2015-ben több magyar nagyvárosban ahogy a világ számos pontján különös hangokat lehet hallani. Az apokaliptikus hangról (Apokalipszis Harsonái) készült videók elárasztják az Internetet. A hangokat követően az esetek helyszínén minden alkalommal felbukkan egy titokzatos férfi, aki a legnagyobb melegben is fekete, jól szabott öltönyt és kalapot visel, kezében pedig egy fekete esernyőt tart. Azok, akik találkoztak vele, az arcvonásaira egyáltalán nem emlékeztek, de az feltűnt nekik, hogy a kortalannak tetsző, kifogástalan modorú és öltözetű férfi lábán mindig poros volt a cipő.

Egy kelet-magyarországi kisvárosban öt különös alak figyeli és elemzi titokban a város lakóit: Kristálygyerekeket keresnek. Egyik célpontjuk Szofi, a fiatal hobbifotós újságírólány, aki legjobb barátjának segítségével kutat a különös hangok után. Nyomozásuk során nem csak elfojtott, egymás iránti érzelmeikkel kell szembenézniük, de hamarosan üldözött vadként az életükért kell küzdeniük, mert egy távoli galaxis katonái, és a magyar titkosszolgálat is rájuk vadászik.

Elképzelhető, hogy idegen civilizációk titkos bázisai találhatók a Földön már az idők kezdete óta? Kik azok az elnyűtt ruhájú alakok, akik minden helyzetet pár lépéssel előttünk már ismernek? Akik érintésükkel vagy tekintetükkel képesek fájdalmat okozni, teljesen lebéníthatnak, és az emlékeinket is törölhetik?

És mi van akkor, ha a dinoszauruszokat elpusztító aszteroida egy űrhajó volt, és a Földön mi magunk vagyunk az idegenek?

A népszerű szerző, John Cure új regénye, izgalmakkal és különös eseményekkel teli misztikus sci-fi thriller, ami torkon ragadja, és egy pillanatra sem ereszti az olvasót."Győrffy-Kiss József - Cure John - A fekete esernyős férfi

Letöltések A fekete esernyős férfi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fekete esernyős férfi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  451
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  498 gr
  ISBN:
  9786155668128
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2688751 / 1159484  TAGS:
  Online A fekete esernyős férfi ebook, könyvet A fekete esernyős férfi FB2, Download A fekete esernyős férfi PDF , Download A fekete esernyős férfi MOBI, Online A fekete esernyős férfi könyvet, ingyenes letöltések A fekete esernyős férfi IPhone, Online könyvet A fekete esernyős férfi PDF, ingyenes A fekete esernyős férfi DJVU, ingyenes letöltések A fekete esernyős férfi TXT, letöltések A fekete esernyős férfi RTF, Online A fekete esernyős férfi FB2 , e-könyvet A fekete esernyős férfi letöltések TXT, ingyenes A fekete esernyős férfi letöltések könyvet, e-könyvet A fekete esernyős férfi download MOBI, letöltések A fekete esernyős férfi IPad, olvas A fekete esernyős férfi MOBI, olvas A fekete esernyős férfi DOC, ingyenes A fekete esernyős férfi AWZ, Download e-könyvet A fekete esernyős férfi iPad , ingyenes A fekete esernyős férfi DJVU, Download A fekete esernyős férfi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fekete esernyős férfi DVD, olvas A fekete esernyős férfi TXT, Book A fekete esernyős férfi letöltések DJVU, A fekete esernyős férfi letöltések könyvet ingyenes, A fekete esernyős férfi letöltések könyvet pdf ingyenes, A fekete esernyős férfi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fekete esernyős férfi pdf ingyenes, A fekete esernyős férfi letöltések könyvet epub ingyenes, A fekete esernyős férfi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply