A 2 nem = igen letöltés


A Könyv Magyarul!


Mi a művészet titka? Mi a nagy, az igazi művész titka? A választ erre sokan keresik… Lássuk egy igazi, lélekbe látó művész véleményét: "Mi érzelmi analfabéták vagyunk. És az a lehangoló, hogy ez nemcsak rád és rám vonatkozik, hanem gyakorlatilag minden emberre. Mindent megtanítottak nekünk a testről és Pretoria mezőgazdaságáról és a pi négyzetgyökéről, vagy hogy az ördögbe hívják, és egyetlen szót sem a lélekről. Szédítően nem tudunk semmit sem magunkról, se másokról. Mennyit mondogatják itt is, ott is, hogy a gyereket együttérzésre, megértésre, összefogásra, egyenlőségre, meg mit tudom, mire kell nevelni. Most ez a divat. De senkinek nem jutott eszébe, hogy először nekünk kell megtanulnunk valamit magunkról és a saját érzéseinkről. A saját félelmünkről, magányunkról és dühünkről. Itt állunk kiszolgáltatva, tudatlanul, tele rossz lelkiismerettel, és összetört ambíciókkal. Hogyan fog az ember valaha is megérteni másokat, ha magáról sem tud semmit?" (Ingmar Bergman: Jelenetek egy házasságból. Forgatókönyvrészlet.)
Bergman, a művész talán túloz, bár a valóság nem jár messze igazságától. Nos, dr. Bágyoni Attila, az ismert és kiváló orvos-író, már hét esztendővel ezelőtt elfogadta invitálásunkat, és arra vállalkozott, hogy az Ádám Magazin minden számában kifejti a véleményét a szerelem, a szexualitás, a családi és egyéni örömök, bánatok kifogyhatatlan témájáról.


Dr Bágyoni Attila - A 2 nem = igen

Letöltések A 2 nem = igen ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A 2 nem = igen ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  189
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  963023176x
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1984
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A 2 nem = igen ebook, könyvet A 2 nem = igen FB2, Download A 2 nem = igen PDF , Download A 2 nem = igen MOBI, Online A 2 nem = igen könyvet, ingyenes letöltések A 2 nem = igen IPhone, Online könyvet A 2 nem = igen PDF, ingyenes A 2 nem = igen DJVU, ingyenes letöltések A 2 nem = igen TXT, letöltések A 2 nem = igen RTF, Online A 2 nem = igen FB2 , e-könyvet A 2 nem = igen letöltések TXT, ingyenes A 2 nem = igen letöltések könyvet, e-könyvet A 2 nem = igen download MOBI, letöltések A 2 nem = igen IPad, olvas A 2 nem = igen MOBI, olvas A 2 nem = igen DOC, ingyenes A 2 nem = igen AWZ, Download e-könyvet A 2 nem = igen iPad , ingyenes A 2 nem = igen DJVU, Download A 2 nem = igen e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A 2 nem = igen DVD, olvas A 2 nem = igen TXT, Book A 2 nem = igen letöltések DJVU, A 2 nem = igen letöltések könyvet ingyenes, A 2 nem = igen letöltések könyvet pdf ingyenes, A 2 nem = igen pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A 2 nem = igen pdf ingyenes, A 2 nem = igen letöltések könyvet epub ingyenes, A 2 nem = igen ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply